Om klubben

F.K. Utopia (Munke Mose Allé 8 B) vil gerne sige velkommen til alle nye medlemmer. Jo flere vi er i klubben og til træning, jo sjovere bliver det, så kom ned i mosen tirsdag og torsdag mellem kl. 18 og 20, og vær med til en god gang bold – og tag gerne din kammerat med (han skal jo også have del i løjerne).

Utopia er en særlig klub, hvor alle klubbens medlemmer er med til at drive, skabe og udvikle klubben. Det giver hvert medlem både muligheder og ansvar. Dine medspillere forventer at du giver din mening til kende på klubmøder, at du hjælper med at rydde op efter træning og kamp, og at du deltager aktivt i træningen, samt udviser en ansvarsfølelse for klubben og holdene – så man ikke “bare” melder fra i tide og utide. Det er jo bedst for både spillere og trænere, når de ved hvor mange de har med at gøre – og kan regne med at du er til rådighed.

Indmeldelse

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold. Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til kasserer@fkutopia.dk.

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken FK Utopia eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på formand@fkutopia.dk, hvis du har spørgsmål.

Indmelding:

(Vi har lidt tekniske problemer, så denne funktion virker pt kun i firefox)


Udmeldelse

Klik her

Der er mange gode grunde til at være medlem af F.K. Utopia

– Vi har fire gode hold i henholdsvis serie 1, 3 og serie 4, samt et Old boys-hold, så der skulle være plads til alle.

– Der er torsdags hyggeaftener og med bordfodbold, dart, quiz, kort, PS3 etc. samt mulighed for forskellige tørstslukkere.

– Det er en af Odenses billigste klubber med kun kr. 400,- pr. halvår (hvilket jo er specielt rart for studerende)

– Odenses flottest beliggende bane

– Super sammenhold

– Og meget andet…

Så kom ned i klubben og få nogle gode timer under træningen, samt nogle gode timer og lidt social samvær efter træning..

Klubbens Slagsang

Klubbens Slagsang er lavet i forbindelse med klubbens 25 års jubilæum. Teksten af Lars Koch Hansen og Claus Langkjær (efterpudset af Tue Petersen. Musik af Lars Koch Hansen. Sangen kan frit hentes, dog ophavsret til kunstner.

Klik her for at lytte
Klik her for at hente tekst og akkorder

Vedtægter

Læs klubbens vedtægter her

 

Skriv et svar