Om klubben

Læs klubbens vedtægter herF.K. Utopia (Munke Mose Allé 8 B) vil gerne sige velkommen til alle nye medlemmer. Jo flere vi er i klubben og til træning, jo sjovere bliver det, så kom ned i mosen tirsdag og torsdag mellem kl. 18 og 20, og vær med til en god gang bold – og tag gerne din kammerat med (han skal jo også have del i løjerne).

Utopia er en særlig klub, hvor alle klubbens medlemmer er med til at drive, skabe og udvikle klubben. Det giver hvert medlem både muligheder og ansvar. Dine medspillere forventer at du giver din mening til kende på klubmøder, at du hjælper med at rydde op efter træning og kamp, og at du deltager aktivt i træningen, samt udviser en ansvarsfølelse for klubben og holdene – så man ikke “bare” melder fra i tide og utide. Det er jo bedst for både spillere og trænere, når de ved hvor mange de har med at gøre – og kan regne med at du er til rådighed.

Der er mange gode grunde til at være medlem af F.K. Utopia

– Vi har fire gode hold i henholdsvis serie 1, 3 og serie 4, samt et Old boys-hold, så der skulle være plads til alle.

– Der er torsdags hyggeaftener og med bordfodbold, dart, quiz, kort, PS3 etc. samt mulighed for forskellige tørstslukkere.

– Det er en af Odenses billigste klubber med kun kr. 400,- pr. halvår (hvilket jo er specielt rart for studerende)

– Odenses flottest beliggende bane

– Super sammenhold

– Og meget andet…

Så kom ned i klubben og få nogle gode timer under træningen, samt nogle gode timer og lidt social samvær efter træning..

Klubbens Slagsang

Klubbens Slagsang er lavet i forbindelse med klubbens 25 års jubilæum. Teksten af Lars Koch Hansen og Claus Langkjær (efterpudset af Tue Petersen. Musik af Lars Koch Hansen. Sangen kan frit hentes, dog ophavsret til kunstner.

Klik her for at lytte
Klik her for at hente tekst og akkorder

Vedtægter

Læs klubbens vedtægter her

Skriv et svar